Maailman onnellisin työkansa?

Uusi podcast pureutuu universaaleihin työhyvinvoinnin aiheisiin, kuten työpaikkakiusaamiseen, oman sisäisen motivaation löytämiseen sekä digitalisaation vaikutuksiin työelämässä.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia voit seurata kanavissa Spotify ja iTunes tai kuunnella selaimellasi Acast-palvelussa.

Jakso 6/10 - miten yrityskulttuuri vaikuttaa työhyvinvointiin?

"Yrityskulttuuri tarkoittaa kaikkea sitä mitä tapahtuu, kun kukaan ei ole katsomassa.” Näin yrityskulttuurin on määritellyt verkkokauppayhtiö DealDashin perustaja William Wolfram. Tässä jaksossa keskustellaan yrityskulttuurista ja sen vaikutuksesta työntekijöiden hyvinvointiin ja sitä kautta liiketoimintaan. Mukana ovat Leidenschaft Oy:n yrityskulttuurimuotoilija Mona Rundberg sekä Saarioinen Oy:n Sahalahden yksikön luottamusmies Aapo Niemi.

Kuuntele myös muut jaksot

SAK haluaa nostaa esille työelämän arkisia kysymyksiä, joilla on merkitystä sadoille tuhansille työssäkäyville. Haluamme vaikuttaa siihen, että työhyvinvoinnista puhutaan eri näkökulmista ja olla aktiivisesti mukana etsimässä ratkaisuja, jotka edesauttavat työssäkäyvien ihmisten hyvinvointia.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia tuottavat SAK ja ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin startup Carelia. Podcastin vieraina kuullaan oman alansa tunnettuja asiantuntijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kokemusasiantuntijoina.