Hyvä uutiskirjeen tilaaja: Näin tietojasi käytetään

Antamiasi tietoja käytetään SAK:n uutiskirjeen lähettämiseen. Saat sen sähköpostiisi joka toinen viikko. Tietoja voidaan käyttää myös SAK:n viestinnän kohdentamiseen, viestintäpalvelujen kehittämiseen, sisältösuosituksien antamiseen ja palvelujen personointiin.

Uutiskirjeen tilaajien ja muiden suostumuksensa antaneiden henkilöiden tiedot on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi viestintärekisteriin. Kaikkia rekisterin henkilötietoja käsitellään SAK:ssa tietoturvallisesti ja lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Voit muuttaa omia tietojasi ja peruuttaa uutiskirjeen tilauksen jokaisen uutiskirjeen lopusta löytyvien linkkien kautta. Jos haluat poistua kokonaan viestintärekisteristä, se onnistuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sak@sak.fi.

Lähetämme uutiskirjeen MailChimp-sovelluksen kautta. Tietojasi säilytetään siksi MailChimpin palvelimella Yhdysvalloissa. SAK on tehnyt MailChimpin kanssa sopimuksen siitä, että yritys noudattaa tietojen käsittelyssä Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta eikä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Tietojesi perusteella voimme myös seurata, ketkä ovat avanneet uutiskirjeen ja ketkä klikanneet siinä olevia linkkejä. Saamme näin tietoa siitä, mitkä aiheet kiinnostavat lukijoita eniten.

Kun olet lähettänyt tietosi tällä lomakkeella, saat vielä vahvistusviestin sähköpostiisi. Vahvistamalla tilauksen sähköpostiviestin ohjeiden mukaisesti vahvistat samalla hyväksyväsi tietojesi käytön yllä mainituilla tavoilla.

Viestintärekisterin ylläpitäjä on Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry.

Uutiskirjeen rekisteriseloste

Kiitos tilauksesta ja tervetuloa SAK:n uutiskirjeen lukijaksi!

Ystävällisin terveisin

SAK:n viestintätiimi