Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla tietoja SAK:ssa, sen jäsenliitoissa ja yhteistyötahoissa avoinna olevista työpaikoista. Tiedot uusista työpaikoista voi lähettää osoitteeseen webmaster@sak.fi.

Teollisuusliitto hakee yhteiskuntasuhteiden asiantuntijaa

Etsimme Teollisuusliittoon rautaista yhteiskunnallisen vaikuttamisen ja ulkoisen viestinnän ammattilaista osaksi yhteiskunnallisen vaikuttamisen yksikköämme. Osallistut liiton teollisuus- ja elinkeinopoliittiseen vaikuttamiseen sekä yhteydenpitoon valtionhallintoon ja etujärjestöihin. Toimit liiton johdon ja koko organisaation näkemyksellisenä tukena paikallisissa ja valtakunnallisissa mediasuhteissa sekä yhteiskuntavaikuttamisessa. Ymmärrät myös markkinoinnin lait ja vaikutukset työssämme.

Sinulla on jo vahvat yhteiskunnalliset verkostot ja kyky rakentaa ja luoda uusia tarpeen mukaan. Pystyt reagoimaan tarvittaessa nopeasti toimintaympäristön muutoksiin. Pidät hermostumatta ohjat käsissäsi paineisissakin tilanteissa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot ja modernin viestintä- ja mediakentän ymmärrys. Kommunikoit sujuvasti sekä toisella kotimaisella kielellä että englannilla. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto. Ay-liikkeen tuntemuksesi on eduksi.

Tarjoamme sinulle mahtavan näköalapaikan suomalaiseen työelämään, mahdollisuuden vaikuttaa sekä kokeneen, aktiivisen ja osaavan työyhteisön työsi tueksi.

Tehtävässä aloitus mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Hae tästä viimeistään 1.10.2023

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteiskuntasuhdepäällikkö Timo Nevaranta (puh. 050 574 1430) seuraavina soittoaikoina: perjantaina 15.9. kello 9–11, maanantaina 18.9. kello 9–11 ja perjantaina 22.9. kello 9–11. Voit lähestyä Timoa myös sähköpostitse: timo.nevaranta@teollisuusliitto.fi.

JHL hakee lakiasiainjohtajaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:ssä on noin 165 000 jäsentä, jotka työskentelevät kuntien, kuntayhtymien, valtion, yksityisten hyvinvointipalvelujen, seurakuntien sekä näillä aloilla toimivien yhtiöiden ja liikelaitosten palveluksessa. JHL huolehtii jäsentensä eduista työelämän muuttuvissa haasteissa aktiivisella otteella. Lisätietoja: www.jhl.fi.

Haemme lakiasiainjohtajaa oikeudellisten asioiden toimialueelle toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään.

Oikeudellisten asioiden toimialue osallistuu työoikeudellisen lainsäädännön, julkisen alan lainsäädännön ja eläke- ja sosiaaliturvalainsäädännön kehittämiseen ja valmisteluun. Lainvalmistelu- ja seurantatehtävät koskevat sekä kansallista että EU-lainsäädäntöä. Toimialueen lakimiehet hoitavat jäsenten työoikeudellisia erimielisyysasioita tuomioistuimissa. Toimialue tukee liiton edunvalvontatyötä tuottaen tietoa, antaen asiantuntija-apua ja osallistuen kouluttamiseen edunvalvontaosaamisen kehittämiseksi.

Lakiasiainjohtaja, toimialueen johtaja johtaa ja kehittää oikeudellisten asioiden toimialueen toimintaa. Toimialueella työskentelee esihenkilön lisäksi kuusi lakimiestä. Lakiasiainjohtaja vastaa toimialueensa henkilöstöjohtamisesta, hallinnollisista asioista ja osallistuu JHL:n laajan johtoryhmän työskentelyyn.

Lakiasianjohtajalta edellytetään oikeustieteen kandidaatin/maisterin tutkintoa, syväosaamista työoikeuden alalta, kokemusta asianajotehtävien hoitamisesta ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Arvostamme johtamistyön kokemusta, hyvää englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä ammattiyhdistysliikkeen tuntemusta ja järjestökokemusta.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoaan ja osaamistaan. Työehdot ovat työehtosopimuksemme mukaiset.

Tehtävä täytetään 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa toimialajohtaja Håkan Ekström, puh. 040 828 2865.

Hakemukset ja ansioluettelot pyydämme lähettämään 24.9.2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä ”lakiasiainjohtaja”.

Ammattiliittojen työnhaku- ja urapalveluja

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n alojen avoimet työpaikat

Palvelualojen ammattiliiton PAMin duunisivut

Palvelualojen ammattiliiton PAMin urapalvelut

Rakennusliiton urapalvelut

Suomen Muusikkojen Liiton listaus koesoitoista

Sähköliiton työtori

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton Temen Työta kaikille -palvelu

Teollisuusliiton työtori

Teollisuusliiton duunivalmennus