Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla tietoja SAK:ssa, sen jäsenliitoissa ja yhteistyötahoissa avoinna olevista työpaikoista. Tiedot uusista työpaikoista voi lähettää osoitteeseen webmaster@sak.fi.

JHL hakee kahta koulutusassistenttia

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:ssä on noin 165 000 jäsentä, jotka työskentelevät kuntien, kuntayhtymien, hyvinvointialueiden, valtion, yksityisten hyvinvointipalvelujen, seurakuntien sekä näillä aloilla toimivien yhtiöiden ja liikelaitosten palveluksessa. JHL huolehtii jäsentensä eduista työelämän muuttuvissa haasteissa aktiivisella otteella. Aluetoimistojen vastuulla on alueen järjestö- ja edunvalvontatehtävät sekä jäsenpalvelu. Lisätietoja: www.jhl.fi.

Haemme yhtä koulutusassistenttia vakituiseen ja toista määräaikaiseen, sijaisuuteen perustuvaan työsuhteeseen (1.9.2023–30.9.2024) JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin.

Koulutusassistentin monipuolisessa tehtävässä vastuullasi ovat kurssien käytännön järjestelyihin liittyvät asiat kuten

  • kurssitilojen varaaminen
  • luokan valmistelut ja tarvittaessa luokan pöytäjärjestelyt
  • hotelli- ja matkajärjestelyt kursseille tulijoille
  • kurssihakemusten käsittely
  • kurssilaisten matkalaskujen käsittely
  • asiakaspalvelua puhelimitse, kasvokkain ja tarvittaessa kurssilaisten vastaanottaminen aulapalvelussa
  • yhteydenpito eri tahoihin, kuten kurssilaisiin sekä kouluttajiin
  • tarvittaessa yksikön sisällä tuuraaminen.

Tulet toimimaan tiiviissä neljän henkilön tiimissä ja odotammekin sinun olevan yhteistyökyinen ja tiimihenkinen tekijä, joka auttaa mielellään muita. Osaat myös itse pyytää tarvittaessa apua. Koet asiakaspalvelun itsellesi luontaiseksi ja ymmärrät sen tärkeyden.

Sinulla on erinomaiset viestintätaidot, niin suulliset kuin kirjalliset, ja pidät mielelläsi yhteyttä eri tahoihin. Työpäiväsi eivät aina ole samanlaisia, joten ethän hätkähdä muuttuvia tilanteita, ja toisaalta ymmärrät hyvin myös rutiinien tärkeyden. Työssäsi tulet käsittelemään myös luottamuksellisia asioita, joten ymmärrät luottamuksellisten asioiden merkityksen työnkuvassasi.

Odotamme sinulta ajan tasalla olevia IT-valmiuksia ja intoa oppia uutta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kieltä, erityisesti arvostamme ja toivomme myös ruotsin kielen osaamista. Odotamme kokemusta assistentin tehtävistä, lisäksi katsomme eduksi kokemuksen vastaavan tyyppisistä kurssijärjestelyihin liittyvistä tehtävistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mukavan ja yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Meille jäsen on tärkein!

Jos olet positiivinen, työstäsi innostuva ja joustava tekijä, niin haethan paikkaa mahdollisimman pian! Vakituinen tehtävä täytetään 15.8.2023 ja määräaikainen 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja palvelupäällikkö Salmieh Aintila, puh. 050 354 4006.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa mahdollisimman pian, 6.6.2023 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: koulutusassistentti.

Ilmoita hakemuksessa kumpaa tehtävää haet (vakituinen / määräaikainen). Työhaastattelut pidetään 29.5.–9.6.2023.

Ammattiliittojen työnhaku- ja urapalveluja

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n alojen avoimet työpaikat

Palvelualojen ammattiliiton PAMin duunisivut

Palvelualojen ammattiliiton PAMin urapalvelut

Rakennusliiton urapalvelut

Suomen Muusikkojen Liiton listaus koesoitoista

Sähköliiton työtori

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton Temen Työta kaikille -palvelu

Teollisuusliiton työtori

Teollisuusliiton duunivalmennus