Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla tietoja SAK:ssa, sen jäsenliitoissa ja yhteistyötahoissa avoinna olevista työpaikoista. Tiedot uusista työpaikoista voi lähettää osoitteeseen webmaster@sak.fi.

PHT hakee viestintäkoordinaattoria 

Haemme

viestintäkoordinaattoria

opintovapaan sijaiseksi, noin 15 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen, päättyen 31. elokuuta 2019. 

Viestintäkoordinaattorina suunnittelet ja toteutat viestintäämme, osallistut sidosryhmäyhteistyöhön ja olet mukana kehittämässä toimintaamme.

Lisäksi tehtäviin kuuluu hyvinvointikurssien asiakaspalvelua ja valintaprosessiin osallistuminen. 

Odotamme viestinnän osaamista, oma-aloitteisuutta ja positiivista työ-otetta.  

PHT:n toimipaikka sijaitsee Helsingissä. Tehtävään sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista. 

Hakemukset palkkatoiveineen tulee toimittaa 31.maaliskuuta 2018 mennessä osoitteeseen pasi.ylitalo@pht.fi 

Tehtävää koskeviin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja Pasi Ylitalo, 020 1441316 tai pasi.ylitalo@pht.fi 

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry on järjestö, joka keskittyy työikäisten ja heidän perheenjäsenten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Toimimme Veikkauksen tuella ja olemme voittoa tavoittelematon yhdistys. Järjestämme aikuisille ja per heille terveyttä ja hyvinvointia edistäviä kursseja 1.askel hyvinvointijaksot - nimellä. PHT:n taustalla ovat palkansaajakeskusjärjestöt SAK ja STTK jäsenliittoineen. 
 

PAM hakee viestinnän tuottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto. PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina. 

Oletko verkkoviestinnän osaaja? Haemme keskustoimistoon Helsinkiin idearikasta ja yhteistyökykyistä

Viestinnän tuottajaa

toteuttamaan verkon uutis- ja ajankohtaissisältöjä. Työtehtäviin kuuluu uutis- ja ajankohtaissisältöjen koordinointi ja editointi sekä konseptien mukainen sisältöjen tuottaminen. 

Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, organisointikykyä, innostunutta työotetta ja oma-aloitteisuutta.

Tarjoamme näköalapaikan mukavassa työympäristössä ja hyvät työsuhteen ehdot. 

Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja se täytetään ajalle 1.4.2018-31.3.2019.

Jos olet jo valmis verkkotuottaja, lähetä rohkeasti hakemuksesi viimeistään 18.3.2018. Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajankohtaisviestinnän päällikkö Miia Järvi, miia.jarvi@pam.fi tai puh 044 3441585.

SAK hakee alue- ja järjestöasiantuntijaa Kuopioon

Suomen suurin palkansaajakeskusjärjestö SAK hakee

alue- ja järjestöasiantuntijaa,

joka tuntee omaksensa SAK:n ja ammattiyhdistysliikkeen arvot.

Haemme Kuopion toimistolle, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen alueja järjestöasiantuntijaa hoitamaan maakunnallista edunvalvontaa ja alueellista järjestötoimintaa. Toimenkuvassa voi olla myös erikseen määriteltyjä koko maata koskevia asiantuntijatehtäviä, riippuen hakijan osaamisesta ja kokemuksesta.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, digitaitoja ja palkansaajatoiminnan tuntemusta sekä kokemusta työmarkkinajärjestelmästä. Elinkeinorakenteiden sekä Pohjois-Savon maakuntastrategioiden tuntemuksen laskemme eduksi.

Edellytämme sinulta erinomaisia vuorovaikutus-, neuvottelu- ja kouluttajataitoja sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Puhut ja luet myös sujuvasti englantia. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 16. maaliskuuta kello 16 osoitteeseen

Tuula Rantila
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö
PL 157
00531 Helsinki

tai tuula.rantila@sak.fi.

Tiedusteluihin vastaa johtaja Matti Huutola, puh. 050 2781, matti.huutola@sak.fi, ja aluetoiminnan kehittämispäällikkö Hannele Ugur, puh. 040 575 2698, hannele.ugur@sak.fi.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 18:aa ammattiliittoa ja yli 900 000 jäsentä. Tehtävämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Siitä syntyy luottamusyhteiskunta, joka lisää työn tekijöiden uskoa tulevaisuuteen.

JHL hakee Joensuuhun aluetoimitsijaa

Haemme Itä-Suomen aluetoimiston Joensuun toimistoon vakituiseen työsuhteeseen

aluetoimitsijaa

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL:ssä on noin 219 000 jäsentä, jotka työskentelevät kuntien, kuntayhtymien, valtion, yksityisten hyvinvointipalvelujen, seurakuntien sekä näillä aloilla toimivien yhtiöiden ja liikelaitosten palveluksessa. JHL huolehtii jäsentensä eduista työelämän muuttuvissa haasteissa aktiivisella otteella. Yhdistystoiminnan kehittämisessä lähtökohtana on jäsenten innostaminen mukaan yhdistysten toimintaan ja jäsenhankinnan tukeminen. Arvojamme ovat jäsenlähtöisyys, oikeudenmukaisuus ja rohkeus.

Aluetoimistojen tehtävänä on tukea, ohjata, neuvoa ja kouluttaa yhdistyksiä edunvalvonta- ja järjestötehtävissä sekä jäsenpalvelu.

Tehtäviin kuuluvat jäsenistön edunvalvontaan ja yhdistystoimintaan liittyvät neuvonta-, neuvottelu-, ammattiala-, koulutus-, tiedotus ja järjestötehtävät.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä ongelmien ratkaisutaitoa, aloitteellisuutta ja yhteistyökykyä. Edellytämme myös, että olet perehtynyt työlainsäädäntöön sekä työ- ja virkaehtosopimuksiin.

Arvostamme ay-kokemusta, julkishallinnon ja julkisten ja hyvinvointialojen työehtosopimusten tuntemusta sekä kouluttajavalmiuksia. Kielitaito on hakijalle eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista ja mahdollisuutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme kilpailukykyiset työsuhteen ehdot sekä monipuoliset ja vaihtelevat tehtävät. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 2.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat Itä-Suomen aluetoimiston aluepäällikkö Kirsti Koskinen, puh. 0400 176 082, ja JHL:n järjestöpäällikkö Pekka Soini, puh. 040 048 4265.

Hakemus ja ansioluettelo 16.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään merkintä: Itä-Suomen aluetoimitsija.

Teollisuusliitto hakee henkilöstöpäällikköä

Teollisuusliitossa työskentelee n. 230 ammattilaista, joista suurin osa Helsingissä. Haemme Helsingin keskustoimistoon vakituiseen työsuhteeseen

henkilöstöpäällikköä

Toimit johdon tukena strategisessa henkilöstöjohtamisessa sekä kehität pitkäjänteisesti liiton työkulttuuria ja työhyvinvointia. Vastaat henkilöstösuunnittelusta, rekrytoinnista ja työsuhdeasioista sekä esimiesvalmennuksesta ja osaamisen kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu myös sisäisten palvelujen organisointi. Teet tiivistä yhteistyötä työterveyshuollon, työsuojelun ja henkilöstön kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja usean vuoden kokemusta henkilöstöjohtamisen tehtävistä, HR-prosessien ja työsuhdeasioiden hallintaa, ratkaisukeskeistä ja kehittävää toimintatapaa sekä hyviä yhteistyö- ja neuvotteluvalmiuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja näköalapaikan työmarkkinoilla, hyvät ammatilliset kehittymismahdollisuudet, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät työsuhde-etuudet ja vakaan työnantajan.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 1.5.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa konsulttijohtaja Kari Sorvari / Personnel Group, p. 0500 462 550.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 18.3.2018 mennessä Personnelin Internet-sivuilta löytyvän hakulomakkeen kautta.

PAM hakee viestinnän assistenttia

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on Suomen suurin yksityisten alojen ammattiliitto.

PAMilla on noin 230 000 jäsentä, jotka työskentelevät mm. myyjinä, tarjoilijoina, siivoojina, varastotyöntekijöinä, vartijoina, toimistotyöntekijöinä, parturi-kampaajina, esimiehinä, kiinteistönhoitajina, vastaanottovirkailijoina ja kokkeina.

Haemme keskustoimistoon Helsinkiin aktiivista ja yhteistyökykyistä

viestinnän assistenttia

jonka tehtäviin kuuluu viestintä ja yhteiskuntapoliittisen osaston assistentin tehtävien lisäksi mm. tiedotelähetysjärjestelmät, mediatilaisuuksien järjestelyt, lahjatavarahankinnat, jäsenetujen ja verkkokaupan hallinnointi ja kehittäminen sekä julkaisujen levikkiasiat.

Jos olet jo valmis assistentti tai kiinnostunut kehittymään sellaiseksi, lähetä rohkeasti hakemuksesi. Odotamme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, organisointikykyä, innostunutta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Tuemme työssä oppimista.

Tarjoamme näköalapaikan mukavassa työympäristössä ja hyvät työsuhteen ehdot. Tehtävä on vakituinen ja täytetään toistaiseksi voimassa olevana.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.3.2018. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ajankohtaisviestinnän päällikkö Miia Järvi, miia.jarvi@pam.fi, p. 044 344 1585.