Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla tietoja SAK:ssa, sen jäsenliitoissa ja yhteistyötahoissa avoinna olevista työpaikoista. Tiedot uusista työpaikoista voi lähettää osoitteeseen webmaster@sak.fi.

SAK hakee korkeakouluharjoittelijaa duunariköyhyys-projektiin

Vuoden 2023 alussa useammalla kuin joka neljännellä SAK:laisen ammattiliiton jäsenellä oli toimeentulovaikeuksia, vaikka hän oli työssä. Hintojen nousu on iskenyt voimalla pienipalkkaisiin työntekijöihin. Palkkatyö ei suojaa köyhyydeltä nykyajan Suomessa.

Haemme SAK:n duunariköyhyys-projektiin korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelijan tehtävänä on selvittää, miten toimeentulovaikeudet näkyvät duunareiden arjessa ja mitä selviytymiskeinoja heillä on. Tutkimus kytkeytyy työssäkäyvien köyhyyden tutkimusperinteeseen, jonka tuntemus on hakijalle eduksi.

Tutkimus toteutetaan kvalitatiivisin tutkimusmenetelmin ja aineisto muodostuu korkeakouluharjoittelijan keräämistä työntekijähaastatteluista. Hakijalta odotetaan edeltävää kokemusta kvalitatiivisten tutkimusmenetelmien käytöstä ja/tai suorittuja kvalitatiivisten tutkimusmenetelmien kursseja hyvin arvosanoin.

Tarkempi tutkimusasetelma ja analyysimenetelmä määritetään myöhemmin yhdessä korkeakouluharjoittelijan kanssa.

Harjoittelu on palkallinen. Harjoittelujakso kestää neljä kuukautta ajalla 1.6.–30.9.2023.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.3.2023 mennessä osoitteeseen laura.vanhala@sak.fi.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK on Suomen suurin palkansaajien keskusjärjestö. Edustamme 18:aa ammattiliittoa ja niiden yli 800 000:ta jäsentä. Kunnallinen perhepäivähoitaja, lentoemäntä, linja-autonkuljettaja, tarjoilija, rakennustyöntekijä, paperitehtaan työntekijä ja tanssija edustavat kaikki SAK:laisia aloja.

Lisätietoja:

Saana Siekkinen
Johtaja
040 834 5030

Ari-Matti Näätänen
Tutkimusasiantuntija
044 505 5974

Teollisuusliitto hakee aluetoimitsijaa Lahteen

Etsimme joukkoomme positiivista, motivoitunutta, rohkeaa ja ennakkoluulotonta aluetoimitsijaa Etelä-Suomen toiminta-alueelle – sinua, joka olet valmis oppimaan uutta ja jakamaan osaamistasi.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä työelämän edunvalvonnasta sekä ay-liikkeen järjestötoiminnasta. Sinut tunnetaan ratkaisukeskeisyydestäsi ja erinomaisista neuvottelutaidoistasi. Osaat ilmaista itseäsi sujuvasti myös kirjallisesti. Kielitaitoasikin tarvitaan: erityisesti englannin suullinen kielitaito on plussaa. Ihmisten kanssa toimiminen on sinulle helppoa ja luontevaa. Kaiken lisäksi olet kiva työkaveri.

Aluetoimitsijan työ on monipuolista ja vaihtelevaa – kahta samanlaista päivää ei ole. Pääasiallisina työtehtävinä ovat jäsenten työsuhdeasioiden hoitaminen, ammattiosastojen sekä luottamushenkilöiden tukeminen ja työpaikkojen järjestäminen toiminta-alueella.

Työpäivät ovat epäsäännöllisiä ja ajoittain myös viikonloput kuluvat työn merkeissä. Alueella sutjakasti liikkuminen edellyttää oman auton käyttöä. Teemme työtä siellä missä jäsenemme ovat! Pääasiallinen työskentelyalueesi on Häme, mutta työtehtäviä voi sijoittua myös muualle toiminta-alueen sisään. Aluekeskuksemme sijaitsee Lahdessa.

Valituksi tulevalle takaamme mielenkiintoisen työtehtävän, joustavan ja kannustavan työyhteisön sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Toivomme tehtävään valittavan aloittavan elokuussa 2023.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 2.4.2023 tästä linkistä.

Haastattelupäivä on perjantai 14.4.2023 Lahdessa.

Lisätietoja voit kysellä aluepäällikkö Micke Porkalta puhelimitse perjantaina 24.3. kello 13–15 ja 30.3. kello 13–15, puh. 050 337 9451, tai sähköpostilla micke.porkka@teollisuusliitto.fi.

PAM hakee assistenttia

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 190 000 jäsentä. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.1.2024 saakka.

Työskentelet PAMin viestintä ja yhteiskuntapoliittisella osastolla Helsingin keskustoimistossa. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset viestinnän ja mainonnan avustavat tehtävät, kuten sosiaalisen median kanavien ja digimainonnan hoitaminen, kokous- ja kalenterivarausten tekeminen ja laskujen käsittely. Lisäksi tehtäviisi kuuluu PAMin verkkokaupasta ja jäseneduista huolehtiminen.

Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti myös uudistuvien verkkosivujen viimeistelyyn. Toimit osana viestinnän yksikköä ja osallistut toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, organisointikykyä, innostunutta työotetta ja oma-aloitteisuutta. Olet osa noin 10 hengen tiimiä, joten kollegat ja tuki ovat lähellä.

Jos sinulla on kokemusta assistentin tai vastaavista tehtävistä, lähetä rohkeasti hakemus. Täytämme tehtävän mahdollisimman pian sopivan hakijan löytyessä.

Tarjoamme näköalapaikan vaikuttajaorganisaatiossa, hyvät työsuhteen ehdot ja mukavan työyhteisön.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 26.3.2023. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Minttu Sallinen, p. 050 336 3410. Parhaiten tavoitettavissa pe 17.3. klo 10–11 ja ti 21.3. klo 9–10.

PAM hakee toimitsijaa Tampereelle

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 200 000 jäsentä, joista naisia on 75 %. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme Pirkanmaan alueelle, PAMin aluetoimistoon toimitsijaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

Toimitsijan työtehtäviä ovat työpaikkojen järjestämistyön suunnittelu, toteutus ja raportointi, ammattiosastojen toiminnan kehittäminen ja ohjaus, työelämätiedotus kouluilla, jäsenhankinta sekä osallistuminen luottamusmies- ja työpaikkatoiminnan kehittämiseen. Tarvittaessa toimitsija neuvoo jäseniä laki-, työehtosopimus- ja työttömyysturva-asioissa.

Tuemme tehtävässä kehittymistä ja perehdytämme siihen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän, kilpailukykyiset työsuhteen ehdot, mukavan työyhteisön sekä muun organisaation osaavan tuen. Työskentelypaikka on Tampereen aluetoimisto.

Sinulta toivomme intoa oppia uusia tehtäviä, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisukykyä, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä matkustusvalmiutta. Työssäsi tarvitset suomen ja englannin kieltä.

Työsuhde on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 28.2.2024 saakka.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 24.3.2023 tamän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Elisa Penders, puh. 043 825 1359.

JHL hakee jäsenyysneuvojaa

JHL hakee järjestötoiminnan toimialueelle jäsenyys- ja yhdistyspalveluiden yksikköön Helsinkiin määräaikaista jäsenyysneuvojaa.

Jäsenyys- ja yhdistyspalveluiden yksikkö tarjoaa liiton laadukkaat jäsenpalvelut, kokoaa ja jakaa jäsenmaksut sekä kehittää jäsentietojärjestelmiä koko organisaation hyödynnettäväksi. Yksikkö tukee, kouluttaa ja ohjaa aktiiveja jäsenasioissa ja edistää järjestäytymistä JHL:ään.

Jäsenyysneuvojan tehtäviin kuuluvat seuraavat asiat:

  • jäsenyys- ja jäsenmaksutietojen ylläpito jäsentietojärjestelmässä
  • jäsenmaksuliikenteeseen liittyvät tehtävät
  • jäsenpalvelu eri palvelukanavissa
  • neuvonta ja ohjaus jäsenyysasioissa
  • asianhallintaan liittyvät tehtävät
  • muut mahdolliset esimiehen antamat työtehtävät.

Edellytämme tehtävään valittavalta:

  • reipasta palveluasennetta
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa 
  • hyviä it- taitoja .

Odotamme sinulta oma-aloitteellisuutta, itsenäistä työotetta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelu- sekä toimistotöistä. Eduksi katsotaan järjestelmäosaaminen sekä ruotsin ja englannin kielen taito.

Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävä täytetään 17.4.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden kesto on 31.10.2023 asti.

Hakemukset ja ansioluettelot 23.3.2023 klo 14.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Sähköpostin aihekenttään ”Jäsenyysneuvoja”.

Lisätietoa tehtävästä antaa jäsenpalvelupäällikkö Jutta Pekonen, puh. 040 752 1322 / jutta.pekonen@jhl.fi.

PAM hakee palveluneuvojaa

Palvelualojen ammattiliitto PAM ry on yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. PAMiin kuuluu noin 190 000 jäsentä. Suurin osa PAMin jäsenistä työskentelee vähittäiskaupassa, matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluissa, kiinteistöpalveluissa sekä vartiointialalla.

PAM neuvottelee palvelualoille työehtosopimukset ja valvoo jäsentensä etuja työpaikoilla. Työelämän asiantuntijana PAM parantaa jäsentensä toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Haemme palveluneuvojaa PAMin keskustoimistoon jäsenyysyksikköön. Työtehtäviisi kuuluvat jäsenpalvelu puhelimessa ja sähköisten kanavien kautta sekä jäsenyyteen ja jäsenmaksuihin liittyvien tietojen päivittäminen jäsentietojärjestelmään. Työtehtäviin voi kuulua myös jäsenmaksujen työnantajaperinnän tehtäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista jäsentietojärjestelmien käyttämisestä ja puhelinpalvelusta jäsenille, tarkkuutta ja palvelualttiutta sekä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on edellytys tehtävän hoitamiselle. Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, positiivisia haasteita ja kilpailukykyiset työsuhteen ehdot. Tueksesi saat ammattitaitoiset työtoverit sekä muun organisaation osaavan tuen.

Perehdytämme työhön ja tuemme tehtävässä kehittymistä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi 24.3. mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janina Mäkilä, jäsenrekisterin esihenkilö. p. 040 520 6539.

ETUC hakee viestintäpäällikköä Brysseliin

Euroopan ammatillinen yhteisjärjestö ETUC hakee viestintäpäällikköä Brysselissä sijaitsevaan keskustoimistoonsa. Hakuaika päättyy 31.3.2023. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löytyvät ETUC:n verkkopalvelusta.

Ammattiliittojen työnhaku- ja urapalveluja

Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n alojen avoimet työpaikat

Palvelualojen ammattiliiton PAMin duunisivut

Palvelualojen ammattiliiton PAMin urapalvelut

Rakennusliiton urapalvelut

Suomen Muusikkojen Liiton listaus koesoitoista

Sähköliiton työtori

Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton Temen Työta kaikille -palvelu

Teollisuusliiton työtori

Teollisuusliiton duunivalmennus