Maailman onnellisin työkansa?

Uusi podcast pureutuu universaaleihin työhyvinvoinnin aiheisiin, kuten työpaikkakiusaamiseen, oman sisäisen motivaation löytämiseen sekä digitalisaation vaikutuksiin työelämässä.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia voit seurata kanavissa Spotify ja iTunes tai kuunnella selaimellasi Acast-palvelussa.

Jakso 10/10 - mitä kaikkea ikäsyrjintä voi olla ja kuinka siihen pitää puuttua?

Tuleeko ikäsyrjinnästä todellinen ongelma vasta sillä hetkellä, kun se koskettaa itseä? Mikä suomalaisessa työelämässä on pilalla, ja mitä tilalla, kun keski-ikään mennessä kartutettu ammattitaito ja osaaminen ei kiinnostakaan työnantajia? Tästä tärkeästä aiheesta on keskustelemassa SAK:n lakimies, mm. tasa-arvo- ja ihmisoikeusasioista vastaava Anu-Tuija Lehto, sekä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun professori ja näyttelijä Elina Knihtilä.

Kuuntele myös muut jaksot

SAK haluaa nostaa esille työelämän arkisia kysymyksiä, joilla on merkitystä sadoille tuhansille työssäkäyville. Haluamme vaikuttaa siihen, että työhyvinvoinnista puhutaan eri näkökulmista ja olla aktiivisesti mukana etsimässä ratkaisuja, jotka edesauttavat työssäkäyvien ihmisten hyvinvointia.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia tuottavat SAK ja ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin startup Carelia. Podcastin vieraina kuullaan oman alansa tunnettuja asiantuntijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kokemusasiantuntijoina.