Työelämäfoorumi Suomi 2022

Aika: 31.8.2022 Paikka:
Pikku-Finlandia
Osoite:
Karamzininranta 4, Helsinki
Järjestäjä:
Työ 2030

Ensimmäinen valtakunnallinen Työelämäfoorumi Suomi 2022 järjestetään Pikku-Finlandiassa Helsingissä ja verkossa 31.8.2022 kello 10–16.10. Foorumi on osa Työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelmaa TYÖ2030:a. SAK on yksi Työelämäfoorumin yhteistyökumppaneista.

Päätapahtuma on täynnä, mutta verkkotapahtumaan voi edelleen ilmoittautua.

Työelämäfoorumin ohjelma löytyy tämän linkin takaa.

Uuden työelämän keskustelutapahtuman keskiössäovat tärkeimmät työelämän ja työelämään vaikuttavan talouden kysymykset Suomessa ja maailmalla sekä yhdessä päättäjien, tutkijoiden, muiden työelämän ja talouden vaikuttajien kesken käytävä keskustelu työelämän muutoksesta ja tulevaisuudesta.  

Päivän keskusteluissa pyritään etsimään vastauksia muun muassa siihen, mikä vaikutus työelämällä ja taloudella hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitoon? Mikä vaikutus näillä on työllisyystavoitteisiin, ihmisten hyvinvointiin ja osallisuuden lisäämiseen? Miten vahvistamme yhteiskunnan ja työelämän resilienssiä meitä kohtaavissa haasteissa? Miten hyödynnämme digitalisaatiota, luottamusta ja yhteistyötä osana suomalaista vahvaa työelämää? Miten vahvistamme mielikuvaa korkeasta osaamistasosta ja nostamme Suomen asemaa houkuttelevana investointikohteena?

Tapahtumassa puhuvat muun muassa SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, eduskunnanpuhemies Matti Vanhanen, sosiaali- ja terveysministeri Hanna Sarkkinen sekä Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn. Mukana ovat myös näyttelijä Jasper Pääkkönen, tutkimusprofessorit Tuomo Alasoini ja Heikki Hiilamo sekä johtamisen professori Alf Rehn. Puheenvuorojen pitäjien lisäksi tapahtuman aiheista on keskustelemassa merkittävä joukko päättäjiä ja omien alojensa asiantuntijoita.

Lisätietoja Työelämäfoorumin nettisivuilla.

60.175705827701, 24.93523995