Ääni työlle -kiertue Oulussa

Kevään eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta seuraaviksi vuosiksi. Työmarkkinajärjestöjen Ääni työlle -kiertue vierailee yhdellätoista paikkakunnalla eri puolella Suomea.
Aika: 13.3.2019 Paikka:
Technopolis Peltolan Auditorium
Oulu
Osoite:
Yrttipellontie 1, Oulu
Järjestäjä:
SAK, Akava, STTK, EK ja KT

Ääni työlle -kiertueen tavoitteena on herättää ennen eduskuntavaaleja laajaa keskustelua työelämästä. Kiertueen aiheet liittyvät työllisyyteen, osaamiseen sekä koulutuksen ja tutkimuksen merkitykseen. Tilaisuuksissa tapaat eduskuntavaaliehdokkaita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan.

Kiertuetapahtumissa pohditaan muun muassa sitä, viekö tekoäly työpaikkoja vai tuoko se lisää työtä ja miten kaupungistuminen muuttaa Suomea. Keskustelussa ovat lisäksi kestävä kehitys, tasa-arvoinen työelämä ja maahanmuutto. 

Oulussa pidettävän Ääni työlle -tilaisuuden aiheena on tekoäly. Teeman panelisteina ja sen jälkeisen ajankohtaiskeskustelun osallistujina ovat SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder, STTK:n asiantuntija Leila Kurki, EK:n johtaja Taina Susiluoto ja KT:n neuvottelupäällikkö Henrika Nybondas-Kangas. Teemaosion juontajana toimii SAK:n yhteyspäällikkö Harri Järvinen ja ajankohtaiskeskustelun vetää Kalevan pääkirjoitustoimittaja Pekka Mikkola.

Tervetuloa Ääni työlle -eduskuntavaalitilaisuuteen Oulussa 13.3.2019 kello 17–19!

Ilmoittaudu tilaisuuteen:
https://gest.fi/customers/diehak/1601?lang=fi (suomi)
https://gest.fi/customers/diehak/1601?lang=sv (ruotsi)

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/223129501913207/

65.01298, 25.5103294