Höstmöten på gång

Blogg 08.11.2016 06:00 Yliaho Sari
Harmaa salmiakkikuvio valkoisella taustalla

Vi hade vårt höstmöte inom avdelningen igår kväll. Nina Wessberg gästade oss och berättade lite om det kommande storförbundet, kiky-funderingar och ändringar i stadgarna.

Nu har vi möblerat om i styrelsen och seglar mot 2017 med ny ordförande.

Det är många saker som ska behandlas på höstmötet. Nästa års verksamhetsplan och budgeten och liknande viktiga ärenden. Ibland kanske man inom avdelningen smått kopierar föregående års verksamhetsplan och ändrar lite på årtalen. Gärna ska man verkligen tänka till och skriva nytt, eftersom det ändå är viktigt att ha en plan för varje år som kommer. Det är kul att läsa om vad som hänt, vem som åkte till IKEA, hur blev det med teatern, hockey-matchen, ja allt möjligt. Så är avdelningen faktiskt också skyldig att uppvisa ett dokument för förbundet, ifall det blir aktuellt.

Så måste vi ändå komma ihåg att möten av dethär slaget ska vara på en nivå där alla känner sig bekväma, inte har för stora krav på alla texter, mötesordning osv. I avd 228 har vi alltid bra uppslutning och bra diskussioner. Vi ska locka vanligt folk till alla våra styrelsemöten, inte bara pålästa paragrafryttare.

Harmaa salmiakkikuvio valkoisella taustalla
Sari
Yliaho
Logistikarbetare och huvudförtroendeman på LKI i Pedersöre