Grundkurs i arbetarskydd (5 dagar)

En kurs för medlemmar i Industrifacket, SEL, Byggnadsförbundet och Pappersförbundet som har arbetarskyddsuppdrag på arbetsplatsen.
Tid: 15.2. - 19.2.2021 Plats:
Murikka-institutets utbildningslokal i Helsingfors
Adress:
Hagnäskajen 1, Helsingfors
Arrangör:
Industrifacket

Grundkursen ger dig grunderna i arbetarskyddet, olika förordningar samt dina uppgifter och verksamhetsförutsättningar. Lär dig arbeta förebyggande i arbetarskyddsfrågor i samarbete med övrig arbetarskyddspersonal.

Lagen om tillsynen över arbetarskyddet och om arbetarskyddssamarbete på arbetsplatsen (44/2006 §33) anger rättigheterna till utbildning för de som jobbar med arbetarskyddsfrågor.

Rätt att delta på kurserna har arbetarskyddsfullmäktige, vice arbetarskyddsfullmäktige, medlemmar i arbetarskyddskommittén samt arbetarskyddsombud. Kolla vilka villkor gäller för dig via ditt eget kollektivavtal eller via förbundets utbildningsenhet.

Sista anmälningsdag är 18.1.2021.

Obs! Kursen är avsedd för medlemmar i Industrifacket, SEL, Byggnadsförbundet och Pappersförbundet. Medlemmar i andra fackförbund kan delta i den grundkurs i arbetarskydd som JHL ordnar våren 2022. Kontakta ditt eget fackförbund för att anmäla dig till kursen.

Mer information om kursen publiceras på Industrifackets webbplats.

60.1775018, 24.9508506