Aluevaaligalleriaan voi nyt ilmoittautua

Tiistaina avattu aluevaaligalleria tarjoaa SAK:laisten ammattiliittojen jäsenille mahdollisuuden lisätä näkyvyyttään esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
07.12.2021 15:15
SAK

Aluevaaleissa ehdolla olevat SAK:laisten ammattiliittojen jäsenet ja työntekijät voivat nyt ilmoittautua aluevaaligalleriaan. Galleriaan voi osallistua ja sitä voi selata suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Aluevaltuustoihin tarvitaan tavallisten palkansaajien näkemystä siitä, miten sosiaali- ja terveyspalvelut järjestetään mahdollisimman toimiviksi, laadukkaiksi ja helposti saavutettaviksi. Aluevaaligallerialla haluamme nostaa ehdokkaina olevien SAK:laisten ammattiliittojen jäsenten tunnettuutta ja näkyvyyttä vaaleissa.

Aluevaaligalleriaan on helppo osallistua. Se ei sisällä aihekysymyksiä, vaan voit vapaasti kertoa ehdokaskortissasi itsestäsi ja tavoitteistasi. Lisäksi sinun tulee hyväksyä SAK:n kolme perusarvoa sekä sitoutua omalla toiminnallasi edistämään niitä.

Gallerian avulla ammattiliitot voivat nostaa uutisoinnissaan oman liittonsa ehdokkaita. SAK voi gallerian avulla myös tuoda esille tietyn alueen SAK:laisia ehdokkaita esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Aluevaaligalleria on auki sunnuntaina 23. tammikuuta järjestettäviin vaaleihin asti. Ehdokkaat voivat ilmoittautua galleriaan ja täydentää tietojaan 11. tammikuuta saakka.

Miten galleriaan liitytään?

  • Mene osoitteeseen aluevaaligalleria.fi/ilmoittaudu.
  • Täytä tietosi ja hyväksy SAK:n perusarvot sekä tietosuojaseloste.
  • Saat ilmoittamaasi sähköpostiin linkin, jolla voit muuttaa tietojasi 11.1.2022 saakka ja lisätä jälkikäteen esimerkiksi ehdokasnumerosi.

Muista jakaa aluevaaligallerian linkkiä sosiaalisessa mediassa!

Käy myös tutustumassa SAK:n uuteen aluevaalisivustoon.
 

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.