Haemme uutta työkaveria – onko sosiaalinen media intohimosi?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja näkyvää työtä, jolla rakennetaan parempaa työelämää kaikille.
24.07.2022 13:39
SAK

Sinulla on jo kokemusta yrityksen tai organisaation sosiaalisen median suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tilanteet muuttuvat joskus nopeastikin, mutta sinulla pysyy pää kylmänä. Kaiken tekemisen keskellä muistat myös pitää suunnan kohti tavoitteitamme. Olet hyvä tekstintuottaja, ehkä sinulla on myös työhistoriassa kosketusta markkinoinnin maailmaan. Sinulle on luontevaa ajatella viestintää kohderyhmien ja strategisten tavoitteiden näkökulmasta.

Osaat

  • suunnitella monikanavaisia sisältöjä ja toteuttaa kanavastrategiaa, 
  • tuottaa visuaalista materiaalia (esim. perustaidot Adoben keskeisistä ohjelmista),
  • tulkita eri alustojen analytiikkaa,
  • tehdä somemainontaa tai olet kiinnostusta oppimaan aiheesta.

Meidän somemme ei ole vielä valmis, ja meillä on tarjolla paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia toteuttaa osaamistasi. Olet osa yhteen hiileen puhaltavaa viestinnän tiimiä, jossa autetaan ja tsempataan toisiamme. Pääset myös tutustumaan työelämän huippuasiantuntijoihin ja autat heitä saamaan onnistumisen kokemuksia somessa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus ja muut työehdot määräytyvät Ay-toimihenkilöt ry:n ja ATY ry:n työehtosopimuksen mukaisesti. Laita hakemus viimeistään sunnuntaina 7. elokuuta osoitteeseen mari.laaka@sak.fi.

Lisätietoja antaa SAK:n kasvu ja vaikuttaminen -osaston johtaja Jyrki Konola, p. 050 406 1093.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 18:aa ammattiliittoa ja niiden yli 800 000 jäsentä. Tehtävämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.