Uusia työntekijöitä SAK:hon – Minttu Sillanpää keskittyy työssään tuleviin eduskuntavaaleihin

SAK:ssa on aloittanut kolme uuttaa työntekijää. Minttu Sillanpää aloitti syyskuun alussa järjestöasiantuntijana ja Carolyn Tourunen alue- ja järjestöasiantuntijana SAK:n Oulun aluetoimistossa. Henkilöstösuunnittelija Terhi Tarvainen aloitti SAK:ssa elokuun alussa.
14.09.2022 09:25
SAK
Minttu Sillanpää aloitti työt SAK:ssa syyskuun alussa.

Terhi Tarvaisella on monipuolinen työkokemus HR:n, hallinnon, sisäisen viestinnän ja asiakaspalvelun tehtävistä. SAK:hon Tarvainen siirtyi koulutusalan yritys Taitotalosta, jossa hän työskenteli henkilöstöasiantuntijana. 

Terhi Tarvainen.

Vantaalla asuva Tarvainen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, mutta hän on kartuttanut osaamistaan myös työn ohessa muun muassa opiskelemalla ratkaisukeskeistä valmentamista.

Harrastuksikseen Tarvainen mainitsee mökkeilyn, matkustamisen ja koiran kanssa lenkkeilyn.

Minttu Sillanpää työskentelee SAK:ssa määräaikaisesti huhtikuun loppuun asti. Hän siirtyi SAK:hon Elintarviketyöläisten Liitto SEL:stä, jossa Sillanpää työskentelee järjestötoimitsijana.

– Olen tehnyt työurani ammattiyhdistysliikkeessä ja muissa järjestöissä, Oulusta kotoisin oleva, mutta nykyään Vantaalla asuva Sillanpää kertoo.

Koulutukseltaan Minttu Sillanpää on humanististen tieteiden kandidaatti. SAK:ssa hänen työpäivänsä täyttyvät pääosin kevään eduskuntavaaleihin liittyvistä tehtävistä.

Carolyn Tourunen

Carolyn Tourusen työsuhde on myös määräaikainen ja se kestää heinäkuun 2023 loppuun. Hän työskentelee SAK:n Oulun aluetoimistossa alue- ja järjestöasiantuntija Mette Nissisen työvapaan ajan.

Myös Touruselle ammattiyhdistysliike on tuttu, sillä hän on työskennellyt Palvelualojen ammattiliiton PAMin järjestötoimitsijana Oulussa vuodesta 2017. Sitä ennen Vantaalta kotoisin oleva Tourunen työskenteli PAMin keskustoimistossa Helsingissä työelämätiedottajana. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. 

– Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla koiran kanssa ja matkustella, Carolyn Tourunen kertoo.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.