SAK:laista vappua juhlitaan kymmenillä paikkakunnilla Helsingistä Kemijärvelle

SAK:laista vappua juhlitaan keskiviikkona eri puolilla maata. SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta pitää vappupuheet Jyväskylässä ja Saarijärvellä.
25.04.2019 12:48 Päivitetty 29.04.2019 15:57
SAK
Vapputunnelmaa Helsingin Hakaniemen torilla vapunpäivänä 1. toukokuuta 2017. Kuva: Mikko Stig / Lehtikuva

Helsingin työväen vappujuhla alkaa Hakaniemen torilta, jossa vappukulkue järjestäytyy kello 11 alkaen. Kulkue lähtee kohti Rautatientoria kello 12.

Rautatientorilla on ohjelmaa lapsille ja aikuisille kello 11 alkaen. Varsinainen vappujuhla alkaa kello 12.30. Rautatientorilla puhuvat tänä vuonna SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Matti Huutola ja SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne. Musiikista vastaavat muun muassa Kengurumeininki ja Litku Klemetti.

SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta pitää puheet Jyväskylän ja Saarijärven vappujuhlissa. PAMin puheenjohtaja Ann Selin puhuu Riihimäellä ja JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine Lahdessa. AKT:n puheenjohtaja Marko Piirainen on puhujana Kajaanin ja Kuhmon vappujuhlissa ja SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen Joensuun torijuhlassa.

Teollisuusliiton 2. varapuheenjohtaja Heli Puura pitää vappupuheen Kiteellä ja 3. varapuheenjohtaja Jari Nilosaari Raumalla. SEL:n liittosihteeri Henri Lindholm puhuu Pieksämäen vappujuhlassa ja PAMin edunvalvontajohtaja Jaana Ylitalo Lappeenrannan, Imatran ja Joutsenon vappujuhlissa.

Täydennämme vappujuhlien listaa SAK:n tapahtumasivulla osoitteessa www.sak.fi/vappu.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.