Lokakuussa visioidaan hyvän työn ominaisuuksia – ensimmäisenä etappina Tripla

Tämän vuoden Tulevaisuus tänään -tapahtuman teemana on hyvä työ. Lauantaina 8.10. järjestettävä SAK:n tapahtuma avaa samalla ympäri Suomea ulottuvan Visiona hyvä työ -kiertueen.
16.08.2022 09:37
SAK
Ina Mikkola avaa Tulevaisuus tänään -tapahtuman. Mikkolan kuva: Saara Taussi.

Kaikille avoin ja maksuton Tulevaisuus tänään -tapahtuma pidetään Helsingin Pasilassa sijaitsevan Sokos Hotel Triplan kokouskeskuksessa. Tilaisuus alkaa kello 10 ja päättyy kello 16.

Tapahtuman avaa palkittu toimittaja, ohjaaja ja kirjailija Ina Mikkola. Avauksen jälkeen Mikkolan keskustelukumppaneiksi saapuvat Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies ja SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta.

Muut Tulevaisuus tänään -tapahtuman keskustelijat julkistetaan elokuun aikana. Tapahtumassa puhutaan muun muassa hyvän työn kriteereistä, ammattiylpeydestä, päihteiden käytöstä työpaikalla ja työelämän sopimustoiminnasta. Keskusteluja vetävät toimittajat Sami Turunen ja Kirsi Haapamatti.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja paikan päälle Triplan kokouskeskuksen pääsee lauantaina jo kello 9. Tarjoamme kaikille kävijöille pientä aamupalaa. Voit tulla seuraamaan myös yksittäisiä keskusteluja ja tutustua samalla lukuisten työelämän toimijoiden esittelypisteisiin.

Tulevaisuus tänään -keskustelut välitetään suorana lähetyksenä YouTuben SAKtuubi-kanavalla ja SAK:n Facebook-tilillä. Keskustelut voi katsoa tallenteena myös jälkikäteen.

Työelämäkeskustelut jatkuvat lokakuusta lähtien ympäri Suomea SAK:n Visiona hyvä työ -kiertueella. Julkistamme ajankohdat ja kiertuepaikkakunnat lähiaikoina.

tulevaisuustanaan.fi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.