Laura Vanhala valittu SAK:n työ ja turva -osaston osastosihteeriksi

Tradenomi Laura Vanhala on valittu SAK:n työ ja turva -osaston osastosihteeriksi. Hän aloittaa työt SAK:ssa helmikuun alussa.
26.01. 08:00
SAK
Laura Vanhala aloittaa työt SAK:ssa helmikuun alussa.

Laura Vanhala siirtyy SAK:hon terveys- ja sosiaalialan ammattijärjestö Tehy ry:stä, jossa hän työskentelee jäsensihteerinä. Ennen Tehyä Vanhala on työskennellyt Palvelualojen ammattiliitossa PAMissa eri tehtävissä, muun muassa palveluneuvojana ja järjestöyksikön assistenttina.

Laura Vanhala opiskelee parhaillaan ylemmässä ammattikorkeakoulussa yhteisöpedagogin ylempää ammattikorkeakoulututkintoa. 

Vanhala kertoo, että häntä kiinnostaa erityisesti toiminnan suunnittelu ja kehittäminen sekä erilaisten tilaisuuksien ja kokonaisuuksien organisoiminen ja järjestäminen.

– Olen aina halunnut päästä työskentelemään suomalaisten työmarkkinoiden keskiöön, ja SAK:n arvot mukailevat myös vahvasti omaa arvomaailmaani. Haluan olla mukana rakentamassa parempaa työelämää kaikille, Laura Vanhala sanoo. 

Vanhala odottaa työltään mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja mielenkiintoisia työtehtäviä.

– Haluan myös tuoda oman osaamiseni ja kokemukseni osaksi osastoni toimintaa osastosihteerin roolissa. 

Vahvuuksikseen Laura Vanhala nimeää muun muassa ratkaisukeskeisyyden, joustavuuden ja kokeilunhalun sekä tuloshakuisuuden. 

– Pidän tiimityöskentelystä ja SAK:n arvot ovat minulle tuttuja ja tärkeitä.
 

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.