Jarkko Eloranta jatkaa SAK:n puheenjohtajana

Jarkko Eloranta valittiin tänään jatkamaan SAK:n hallituksen puheenjohtajana kaudelle 2024–2028. Eloranta on toiminut puheenjohtajana vuodesta 2016.
04.06. 16:37
SAK
SAK:n edustajiston 2. varapuheenjohtaja Miikka Kortelainen (JHL), edustajiston puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen (PAM), SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta, hallituksen varapuheenjohtaja Katja Syvärinen ja edustajiston 2. varapuheenjohtaja Arto Liikanen

Jarkko Eloranta on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Ennen SAK:ta hän toimi Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n puheenjohtajana.

SAK:n edustajiston järjestäytymiskokouksessa valittiin tänään myös SAK:n hallitus sekä edustajiston puheenjohtaja, varapuheenjohtajat ja SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja.

Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa filosofian maisteri Katja Syvärinen. Hän on toiminut tehtävässä vuodesta 2020.

Edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Palvelualojen ammattiliiton PAMin puheenjohtaja Annika Rönni-Sällinen. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Arto Liikanen Teollisuusliitosta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Miikka Kortelainen Julkisten ja hyvinvointialojen liitosta JHL:stä.

SAK:n edustajiston kokous jatkuu huomenna klo 9. Voit seurata kokousta täältä

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.