SAK:n Duunari-stipendi nuorelle levyseppähitsaajalle ja amis-aktiiville

SAK on palkinnut 18-vuotiaan Teollisuusliiton aktiivin, levyseppähitsaaja Valtteri Kankariston Duunari-stipendillä.
22.11.2018 13:07
SAK
Valtteri Kankaristo. Kuva: Patrik Lindström / SAK

Raisiolainen Kankaristo on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt olla monessa mukana, eikä hän pelkää ottaa vastaan uusia haasteita.

– Valtteri loistaa ammatillisen järjestäytymisen edistämisessä nuorten keskuudessa, Duunari-stipendiaatin valintaperusteluissa kiitetään.

Valtteri Kankaristo työskentelee levyseppähitsaajana Carrus Delta Oy:ssä. Hän on ammattiosaston hallituksen jäsen ja aktiivisesti mukana Teollisuusliiton nuorisotoiminnassa. Kankaristo toimii myös Suomen Ammattiin Opiskelevien Liiton SAKKIn liittohallituksen jäsenenä.

Kankaristo oli yksi Taistelu amis-opetuksesta -kampanjan alullepanijoista opiskellessaan Turun ammatti-instituutissa. Kampanjan kuluessa nuoret keräsivät yli 9 000 allekirjoitusta adressiin laadukkaamman ja tasa-arvoisemman ammatillisen koulutuksen puolesta. 

Duunari-stipendi myönnetään yhteiskunnassa aktiivisesti toimivalle duunarihenkeä osoittavalle nuorelle. Stipendillä SAK haluaa nostaa ammatillisen osaamisen arvostusta.

Stipendi luovutettiin Valtteri Kankaristolle torstaina SAK:n edustajiston kokouksessa Helsingissä. Duunari-stipendi jaettiin nyt kolmannentoista kerran. Viime vuonna stipendin sai ravintolakokki ja pääluottamusmies Niina Ruutinen.

Kuvia Valtteri Kankaristosta (Dropbox)
 

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.