SAK:laista vappua juhlitaan ympäri Suomea – Jarkko Eloranta puhuu Helsingissä

SAK:laista vappua juhlitaan tänäkin vuonna eri puolilla maata. SAK:n puheenjohtaja Jarkko Eloranta pitää vappupuheen Helsingin Rautatientorilla.
17.04.2018 08:45 Päivitetty 26.04.2018 13:53
SAK
Helsingin työväen vappua vietettiin Rautatientorilla myös vuonna 2007. Kuva: Helena Hämäläinen

Helsingin vappujuhla alkaa Hakaniemen torilta, jossa vappukulkue järjestäytyy kello 10 alkaen. Kulkue lähtee kohti Rautatientoria kello 11.

Rautatientorilla on ohjelmaa lapsille ja aikuisille myös kello 10 alkaen. Varsinainen vappujuhla alkaa kello 12. Jarkko Elorannan lisäksi Helsingin työväen vappujuhlassa puhuu Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson. Musiikista vastaavat muun muassa Olavi Uusivirta ja Henry Kinnula.

SAK:n hallituksen varapuheenjohtaja Matti Huutola pitää vappupuheen Salossa. PAMin puheenjohtaja Ann Selin ja SEL:n puheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen puhuvat Lahdessa ja JHL:n puheenjohtaja Päivi Niemi-Laine Raumalla.

Teollisuusliiton 1. varapuheenjohtaja Turja Lehtonen pitää puheen Järvenpäässä ja 2. varapuheenjohtaja Heli Puura Mikkelissä ja Savonlinnassa. Rakennusliiton puheenjohtaja Matti Harjuniemi puhuu Vaasassa ja AKT:n puheenjohtaja Marko Piirainen Kiteellä ja Tohmajärvellä.

Täydennämme vappujuhlien listaa SAK:n tapahtumasivulle.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.