SAK sai uusia työntekijöitä ja harjoittelijan Helsinkiin sekä edustajan Ahvenanmaalle

SAK:n keskustoimistoon on valittu uusia työntekijöitä. Järjestöasiantuntija Jussi Kukkola ja juristi Sari-Anne Salminen aloittivat työnsä helmikuun alussa. Työvoimapoliittinen asiantuntija Alli Tiensuu aloittaa tehtävässään helmikuun 15. päivä.
06.02. 15:39 Päivitetty 06.02. 15:39
SAK
Jussi Kukkola on SAK:n uusi järjestöasiantuntija

Järjestöosastolla työskentelevä Jussi Kukkola vastaa erityisesti SAK:n nuorisotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän on koulutukseltaan tradenomi (AMK). Kukkola on aikaisemmin toiminut muun muassa vaalikoordinaattorina, markkinointiharjoittelijana ja sanomalehdenjakajana.

Oikeustieteen maisteri Sari-Anne Salminen vastaa SAK:n osalta Töissä Suomessa -hankkeesta. Elokuun loppuun jatkuvan hankkeen tavoittena on lisätä maahanmuuttajien työelämätietoutta ja tarjoata ulkomaalaistaustaisille työntekijöille lakineuvontaa. Salminen on työskennellyt aikaisemmin SAK:n, Akavan ja STTK:n yhteisessä Kesäduunari-infossa sekä Posti- ja logistiikka-alan unionissa mainostenjakajien edunvalvontaprojektissa.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Alli Tiensuu on palkattu SAK:n työvoimapoliittiseksi asiantuntijaksi vuoden loppuun saakka. Hän vastaa työvoimapoliittisten asioiden valmistelusta ja seuraa maakuntauudistukseen liittyvää, työvoimapalvelut yhdistävää kasvupalveluhanketta. Tiensuu siirtyy SAK:hon Uudenmaan TE-toimistosta, jossa hän on toiminut tuetun työllistymisen palveluiden asiantuntijana. SAK:ssa Tiensuu on aikaisemmin työskennellyt korkeakouluharjoittelijana yritysvastuuraportoinnin parissa.

SAK:n uutena sihteeriharjoittelijana on aloittanut Saara Nordberg. Nordberg opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa.

Lisäksi SAK:n viestintäpäällikkönä aloittaa Marjo Pihlajaniemi 19. helmikuuta.

Elin Sundback edustaa SAK:ta Ahvenanmaalla

SAK:n uutena edustajana Ahvenanmaalla toimii julkishallinnon maisteri Elin Sundback. Hän edustaa SAK:n lisäksi Palvelualojen ammattiliittoa, Merimies-Unionia, Teollisuusliittoa, Posti- ja logistiikka-alan unionia sekä Suomen Elintarviketyöläisten Liittoa.

Sundback on aikaisemmin työskennellyt kehitysvammaisille henkilöille palveluja tarjoavassa Ålands omsorgsförbundissa.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.