SAK on mukana Nenäpäivässä – ole sinäkin!

SAK osallistuu tänäkin vuonna Nenäpäivä-keräykseen. Keräys huipentuu perjantaina Ylen TV2-kanavalla ja Areenassa nähtäviin Nenäshow-lähetyksiin.
09.11.2018 12:56
SAK
Kuva: Nenäpäivä-säätiö

Nenäpäivä kerää varoja maailman lapsille pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön. Päivän tarkoituksena on myös edistää globaalia oikeudenmukaisuutta viihteen ja yhteisen kansanliikkeen voimalla.

Helpoiten voit osallistua Nenäpäivään tekemällä lahjoituksen maailman lasten hyväksi. Osallistua voit myös tukemalla muita ja levittämällä sanaa Nenäpäivästä sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #Nenäpäivä ja #hauskaauttaa.

Varoilla tuetaan muun muassa mosambikilaisia kotiapulaisia ja heidän perheitään

Nenäpäivän tuotot ohjataan maailman lapsille yhdeksän järjestön kautta. Yksi järjestöistä on Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK, jonka jäsenjärjestöjä ovat muun muassa SAK ja ammattiliitot.

SASK tukee Nenäpäivä-kampanjan tuotoilla tänä vuonna muun muassa Mosambikissa, Kolumbiassa, Filippiineillä ja Indonesiassa työskenteleviä kotiapulaisia ja heidän perheitään. Varojen avulla kitketään myös Nepalin ja Intian tiilitehtaiden lapsityön käyttöä.

Kello 19 alkavassa Nenäshow-lähetyksissä pääset kuulemaan SASKin tukemien mosambikilaisten kotiapulaisten tarinoita. Tarinat on kuvannut valokuvaaja Meeri Koutaniemi.

Lisää tietoa Nenäpäivästä löydät Nenäpäivä-säätiön ja SASKin sivuilta.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.