Raili Perimäelle työympäristötyön kultainen erityisansiomitali

Toukokuussa SAK:sta eläköityneelle työympäristöasiantuntijalle Raili Perimäelle on myönnetty työympäristötyön kultainen erityisansiomitali. SAK:ssa hän ehti työskennellä kaksikymmentä vuotta.
14.09.2017 15:25
SAK
Uutiset Työelämä
Raili Perimäki työskenteli SAK:n työympäristöasiantuntijana kaksikymmentä vuotta.

– Perimäki on tehnyt poikkeuksellisen pitkän ja ansiokkaan työuran työympäristön eri aloilla; niin työterveydessä, työturvallisuudessa kuin työsuojelussa. Koulutuksestaan ja työkokemuksestaan saadulla osaamisellaan hän on jättänyt merkittävän, tuloksekkaan jäljen suomalaiseen työympäristötyöhön, SAK perusteli mitalin myöntämistä hakemuksessaan.

Ennen SAK:ta Perimäki loi monipuolisen uran oman alansa töissä Saksassa, jossa hän työskenteli muun muassa Oldenburgin työvoimatoimiston psykologian osastolla sekä työterveyslääkärikeskuksessa työpsykologina, yritysneuvojana ja konsulttina. Hänellä oli myös oma konsulttifirma, joka keskittyi yritysten sisäisen työterveyden ja työturvallisuuden kehittämiseen ja analysointiin.

Palattuaan Suomeen Rauli Perimäki työskenteli lyhyesti Tampereen ammatillisen aikuiskoulutuskeskuksen ohjaavana opettajana sekä Työturvallisuuskeskuksen työpsykologina ja kunta-alan esimiehenä. SAK:ssa hän aloitti vuonna 1997 työympäristösihteerin tehtävissä.

Työympäristötyön ansiomitaleja myönnetään työpaikalla tehdystä ansiokkaasta työstä työympäristön hyväksi. Mitalin myöntää Tapaturmavakuutuskeskuksen yhteydessä toimiva työympäristömitalitoimikunta.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.