Pohjoismainen Geneve-koulu tarjoaa kansainvälisen näköalapaikan työelämään – Hae kurssille viimeistään 15. joulukuuta

Haku pohjoismaiseen Geneve-kouluun on alkanut. Huhti–kesäkuussa 2020 Ruotsissa ja Sveitsissä järjestettävä kurssi on suunnattu ammattiyhdistystoiminnassa aktiivisesti toimiville.
30.10.2019 14:45
SAK
ILO:n työkokouksen puheenjohtajan vastaanotto Genevessä kesäkuussa 2019. Kuva: ILO / Crozet / Pouteau / Creative Commons (CC BY-NC-ND 2.0)

Geneve-koulu tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden opiskella pohjoismaisten kollegoiden kanssa työelämän kansainvälistymistä. Opiskelujaksot järjestetään Ruotsissa Runön opistossa ja Sveitsissä YK:n Kansainvälisen työjärjestön ILO:n kokouksessa Genevessä.

Geneve-koulun ohjelma

  • Maalis- tai huhtikuussa 2020 Työväen Sivistysliitto TSL kutsuu Suomesta osallistuvat yhteiseen tapaamiseen.
  • 16.–19.4.2020 järjestetään esikurssi Runössä Ruotsin palkansaajakeskusjärjestön LO:n opistossa. Runössä perehdytään pohjoismaiseen ja kansainväliseen oppimisympäristöön sekä kurssin työmuotoihin.
  • Huhti- ja toukokuussa osallistujat opiskelevat kotimaissaan etänä aikaisemmin sovituista teemoista. Etäopiskelun kokonaiskesto on noin 30 tuntia.
  • Pääkurssi pidetään 21.5.–9.6.2020 ILO:n työkokouksen yhteydessä Genevessä. Kurssin aiheena ovat ILO-kokouksen globaalit teemat ja siihen sisältyy luentoja, keskusteluja ja vierailuja.

Maksut ja hakuohjeet

Genevekouluun osallistuminen maksaa yhteensä 32 000 Ruotsin kruunua. Hinta sisältää majoituksen ja täysihoidon Runössä sekä majoituksen ja aamiaisen Genevessä. Osallistumismaksu ei sisällä matkakuluja.

Useimmiten ammattiliitto tai muu lähettävä organisaatio maksaa opiskelijan osallistumismaksun ja matkat. Liitto voi myös maksaa ruokarahaa Geneven ajalta ja vastata opiskelijan vakuutuksesta.

Hakuaika Geneve-kouluun päätyy 15.12.2019. Hakemus jätetään sähköisesti Genevekoulun hakulomakkeella. TSL:n hallinto valitsee osallistujat.

Lisätietoa

Lisätietoja saat

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.