Maksuton atk-ajokorttikoulu avattiin Internetissä

19.10.2001 11:54
SAK
Uutinen Työelämä
www.atk-ajokorttikoulu.net

Osoitteessa www.atk-ajokorttikoulu.net on avattu atk-ajokorttikoulu, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille varallisuuteen ja asuinpaikkaan katsomatta mahdollisuus opiskella tietotekniikan perustaidot. Kyseessä on ensimmäinen kaikille avoin, vapaa ja maksuton oppimisympäristö. Oppimisympäristö on tuotettu opetusministeriön tukemassa projektissa, jonka vetäjänä on toiminut Siikaranta-opisto ja johon on osallistunut Voionmaan opisto, Otavan opisto sekä eri asiantuntijoita.

Atk-ajokorttikoulu sopii sekä etäopiskeluun että lähiopetuksen tueksi ja se edistää opiskelijan taitoa käyttää ohjelmia niiden versiosta ja ohjelmaympäristöstä riippumatta. Koulun avulla voi itsenäisesti tai ohjatusti valmentautua Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskuksen lanseeraamien tietokoneen käyttäjän A-korttitutkinnon tai kansalaisen @-korttitutkinnon näyttökokeiden suorittamiseen.

Oppimateriaalin, harjoitusten ja opetusohjelmien lisäksi atk-ajokorttikoulusta löytyy termitietokanta, jossa on noin 250 atk-termiä suomeksi selitettynä.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.