Heini Jaakkola aloitti SAK:ssa sihteerinä: ”Tuntuu siltä kuin palaisin henkiseen kotiini”

Restonomi Heini Jaakkola on aloittanut SAK:n järjestö- ja aluetoiminnasta vastaavan osaston sihteerinä. Hän kuvailee itseään toimeen tarttuvaksi ja tarkaksi tiimipelaajaksi, jonka vahvuuksia ovat muun muassa tunnollisuus, organisointikyky ja asiakaslähtöisyys.
16.11.2020 09:10
SAK
Heini Jaakkola työskentelee sihteerinä SAK:n alue- ja järjestötoiminnasta vastaavalla osastolla.

Heini Jaakkola siirtyy tehtävään Kuntaliitosta. Sitä ennen hän työskenteli useita vuosia Kiljavanranta oy:ssä myyntipäällikkönä ja myyntisihteerinä. Ennen Kuntaliittoon siirtymistä Jaakkola oli opintovapaalla ja täydensi osaamistaan opiskelemalla myynnin ja markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja.

Heini Jaakkola kertoo aloittavansa työt SAK:ssa innostuneella mielellä. Järjestö on hänelle entuudestaan tuttu.

– Tuntuu siltä kuin palaisin henkiseen kotiini, Jaakkola kuvailee ja kertoo, että teki Kiljavanrannan myyntipäällikkönä tiivistä yhteistyötä SAK:laisille koulutuksia järjestävän Kiljavan opiston ja myös ammattiliittojen kanssa. 

Heini Jaakkola odottaa uudelta työltään mahdollisuutta päästä suunnittelemaan ja organisoimaan tilaisuuksia sekä ideoimaan uudenlaisia toimintatapoja ja tempauksia. 

– Minusta on mukava olla muille avuksi ja ilahdutan mielelläni toisia. Tähänastisten kohtaamisten perusteella SAK:n keskustoimiston väellä tuntuu olevan hyvä ja dynaaminen henki ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan porukkaan lähemmin. 

Alkavalla viikolla Jaakkola pääsee osallistumaan SAK:n edustajiston kokoukseen, vaikka se nyt järjestetäänkin pääosin etäkokouksena.

– Mieleeni ovat jääneet SAK:n valtuuston (nykyisin edustajisto) kokoukset Kiljavan opiston palloiluhallissa. Nyt sitten pääsen näkemään, millaista on olla mukana edustajiston kokouksessa SAK:laisena.
 

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.