Haemme uutta työkaveria – oletko innostunut työmarkkinoiden sopimusjärjestelmästä?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä vaikuttavaa ja näkyvää työtä, jolla rakennetaan parempaa työelämää kaikille.
05.08. 09:06 Päivitetty 05.08. 09:11
SAK

Jos sinulla on työkokemusta ja osaamista työmarkkinoista, työehtosopimustoiminnasta ja työlainsäädännöstä, saatat olla hakemamme henkilö.

Työhön kuuluu SAK:laisen työehtosopimustoiminnan koordinointia, liittoyhteistyötä ja sopimusjärjestelmään liittyvää valmistelu- ja kehittämistyötä.  Asiantuntija vastaa sopimusjärjestelmän muutokseen liittyvien tavoitteiden valmistelusta ja siihen liittyvästä yhteiskuntavaikuttamisesta, viestinnästä ja sidosryhmätyöstä. Työtehtäviin kuuluu työlainsäädännön valmisteluun osallistumista.  

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan suomalaiseen työmarkkinakenttään ja sopimuspolitiikkaa koskevaa kansainvälistä yhteistyötä, erityisesti pohjoismaisella ja eurooppalaisella tasolla. Täsmällinen tehtäväkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää työkokemusta sopimustoiminnan ja työlainsäädännön parista sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavia teoreettisia valmiuksia.

Etsimämme henkilö omaa itsenäisen ja aktiivisen työotteen, mutta on samalla rakentava joukkuepelaaja. Edellytämme hyviä vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaitoja sekä suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Työmarkkinoiden, ammattiyhdistysliikkeen ja työehtosopimusneuvottelujen tuntemus ja verkostot sekä muu kielitaito ovat työssä eduksi. 

Palkkaus ja muut työehdot määräytyvät AY-toimihenkilöt ry:n ja ATY ry:n työehtosopimuksen mukaisesti. SAK on Hyvän mielen työpaikka®.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 19.8. osoitteeseen eveliina.latvatalo@sak.fi.

Lisätietoja antaa Työehdot -osaston johtaja Heli Puura, 050 5252673, heli.puura@sak.fi.

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 18:aa ammattiliittoa ja niiden yli 800 000 jäsentä. Tehtävämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Työsuhde on toistaiseksi voimassa ja sijaitsee Helsingin Hakaniemessä.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.