Anna Lindgren aloittaa SAK:ssa viestinnän asiantuntijana: ”Sosiaalinen media on täynnä mahdollisuuksia”

Filosofian maisteri Anna Lindgren vahvistaa tästä päivästä alkaen SAK:n viestintätiimiä. Hän vastaa erityisesti sosiaalisen median sisällöistä. 
10.10.2022 08:30
SAK
Anna Lindgren.

Anna Lindgren kertoo aloittavansa työt SAK:ssa innostuneena ja uteliaalla mielellä. Kiinnostus tehtävään heräsi, sillä Lindgrenin vahvuus on sosiaalisen median sisällöt ja niiden kehittäminen. Myös yhteiskunnalliset aiheet, työntekijöiden oikeudet ja hyvä työelämä ovat sydäntä lähellä.

– SAK tekee tärkeää työtä reilun työelämän puolesta. Ylipäätään minua kiinnostaa yhteiskunnallinen viestintä.

Anna Lindgren siirtyy SAK:hon sote- ja liikunta-alan järjestö Soveltava Liikunta SoveLi:sta viestinnän asiantuntijan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt viestinnän parissa muun muassa Suomalaisen Työn Liitossa ja Euroopan kemikaalivirastossa.

Mikä on saanut sinut kiinnostumaan juuri sosiaalisesta mediasta?

– Kiinnostukseni heräsi jo ensimmäisissä viestintäalan töissäni, sillä sosiaalinen media on aina ollut osa niitä. Innostumistani selittää osaltaan se, että sosiaalinen media tarjoaa loputtoman paljon mahdollisuuksia ja se on vuorovaikutteista, moniäänistä viestintää.

Omaksi suosikkikanavakseen Anna Lindgren nimeää Instagramin sen monipuolisuuden vuoksi.

Lindgren harrastaa melontaa, aikidoa, kieltenopiskelua ja kitaransoittoa. Hän puhuu sujuvasti japania ja päivittää kielellä Suomi-teemaista Instagram-kanavaa

Anna Lindgren kertoo, että japanilainen kulttuuri on kiehtonut häntä lukioikäisestä asti.

– Yliopistossa osallistuin Japanin kulttuurin ja kielen kurssille. Siitä harrastus sitten lähti ja asuinkin Japanissa puolitoista vuotta.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.