Kuuntele, miten maailman onnellisin kansa rakentaa työhyvinvointia - uusi podcast-sarja pureutuu henkisen hyvinvoinnin haasteisiin

Kolmessa vuodessa henkisen hyvinvoinnin haasteista johtuvien sairaspoissaolojen määrä on kasvanut Suomessa 53 prosenttia. Mistä ilmiö johtuu? SAK ja Carelia tuottavat yhdessä podcast-sarjan, jossa mietitään, mistä nämä henkisen hyvinvoinnin haasteet kumpuavat.
22.04.2020 15:54 Päivitetty 06.05.2020 11:17
SAK
SAK on mukana tuottamassa Maailman onnellisin työkansa? -podcasteja. Ensimmäinen jakso on kuunneltavissa keskiviikkona 22. huhtikuuta. Kuva Gorilla.

SAK haluaa nostaa esille työelämän arkisia kysymyksiä, joilla on merkitystä sadoille tuhansille työssäkäyville. Haluamme nostaa näitä asioita esille ja samalla vaikuttaa siihen, että työpaikoilla voidaan keskustella näistä asioista sekä etsiä ja löytää ratkaisuja, jotka edesauttavat työssäkäyvien ihmisten hyvinvointia.

Maailman onnellisin työkansa? -podcast koostuu yhteensä 10 jaksosta, joissa pureudutaan universaaleihin työhyvinvoinnin aiheisiin, kuten työpaikkakiusaamiseen, oman sisäisen motivaation löytämiseen sekä digitalisaation vaikutuksiin työelämässä. Podcastin vieraina ovat oman alansa tunnettuja asiantuntijoita sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kokemusasiantuntijoina.Podcast löytyy Spotifysta, iTunesista ja Acast-palvelusta.

Kuuntele ensimmäinen jakso Spotifyssa

Ensimmäisen jakson aiheena on työntekijän arvostaminen. Mitä arvostaminen tarkoittaa teoriassa ja käytännössä? Aiheesta ovat keskustelemassa yritysjohtaja ja tietokirjailija Ari Rämö sekä Oulun tuomiorovasti Satu Saarinen.

Kuuntele toinen jakso Spotifyssa

Toisessa jaksossa puhutaan työn tuunaamisesta ja työntekijän vaikutusmahdollisuuksista. Miten omaa työtään voi muokata mieluisammaksi? Aiheesta ovat keskustelemassa Finnairin purseri Ami Niemelä ja Työterveyslaitoksen tutkimusprofessori Jari Hakanen.

 

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.