Etelä-Savon vuoden palkansaajat on valittu

SAK:n Pieksämäen, Mikkelin ja Savonlinnan paikallisjärjestöt valitsivat vuoden palkansaajat Pieksämäellä lauantaina 14.11.2020.
14.11.2020 13:00
SAK
SAK Etelä-Savon vuoden palkansaajat 2020 Toni Kinnunen, Sari Rautiainen ja Ilkka Kemppainen

Vuoden palkansaajan valinnan tavoitteena on kohottaa aktiivisten palkansaajien arvostusta yhteiskunnan rakentajina heidän omilla paikkakunnillaan. Valintakriteereinä ovat esimerkillisyys ja aktiivinen toimiminen palkansaajien hyväksi järjestöissä ja järjestöjen ulkopuolella.

Pieksämäen vuoden palkansaaja on nuori veturinkuljettaja Toni Kinnunen

SAK:n Pieksämäen paikallisjärjestön valinta oli veturinkuljettaja Toni Kinnunen. Hän on Rautatiealan Unionin paikallisosaston puheenjohtaja ja toimii Pieksämäen paikallisjärjestön hallituksessa.

– 33-vuotias Toni on aktiivinen toimija nuoresta iästään huolimatta, ja paikallisjärjestö on halunnut tällä kunniamaininnalla olla kannustamassa uusia ihmisiä mukaan toimintaan. Toivomme tämän maininnan tuovan lisää nuorta porukkaa SAK:n paikalliseen toimintaan, paikallisjärjestön puheenjohtaja Heikki Sopanen kertoo.

Mikkelissä tunnustuksen sai aktiivinen työsuojeluvaltuutettu Sari Rautiainen

Mikkelin seudun paikallisjärjestö valitsi vuoden palkansaajaksi Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymässä päätoimisena työsuojeluvaltuutettuna toimivan Sari Rautiaisen. Rautiainen toimii oman ammattiosastonsa JHL 146:n puheenjohtajana.

Työtoverit kuvaavat Rautiaista aktiivisena ja JHL:n toimintaan sitoutuneena ihmisenä. Ay-liike on ollut hänelle kuin toinen koti ja perhe jo 13 vuoden ajan.

Lisäksi Rautiainen on SAK:n Mikkelin seudun paikallisjärjestön hallituksessa sihteerinä ja taloudenhoitajana sekä SAK:n Etelä-Savon aluetoimikunnan varapuheenjohtaja. Hän on myös SAK:n edustajiston ja ammattiliittonsa JHL:n hallituksen varajäsen. 

– Ahkerana koulutuksissa kävijänä Sari on tuonut paljon uutta useiden yhdistyksien toimintaan, paikallisjärjestön puheenjohtaja Jari Hyyryläinen kertoo perusteluna. 

Savonlinnan vuoden palkansaaja Ilkka Kemppainen asettaa jäsenen edun ensisijalle

Savonlinnan seudun paikallisjärjestön valinta oli Savonlinnan seudun JHL 567:n pääluottamusmies Ilkka Kemppainen. Häntä kuvaillaan luotettavaksi, sosiaaliseksi, huumorintajuiseksi ja kaikkien kanssa toimeentulevaksi persoonaksi. Kemppainen on SAK:n aluetoimikunnan jäsen, SAK:n Savonlinnan seudun paikallisjärjestön hallituksessa, JHL:n Savonlinnan yhdistyksen varapuheenjohtaja ja JHL:n Kaakkois-Suomen alueryhmän jäsen.

– Ilkalle jäsenen etu on tärkeä ja aina ensisijainen. Hän on vuosien saatossa kouluttautunut ja kouluttautuu edelleen aktiivisesti tullakseen vieläkin paremmaksi. Halu oppia ja kehittyä on vahva. Ilkka omaa paljon ominaisuuksia, joita hyvä luottamusmies tarvitsee. Ilkka on meidän hyvä jätkä! Savonlinnan seudun paikallisjärjestön puheenjohtaja Olli-Pekka Kristiansson perustelee.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.