Vad kännetecknar ett mänskligt och rättvist arbetsliv? Säg din åsikt så deltar du samtidigt i vår tävling

Arbetet förändras. FFC bjuder in till dialog om vad som är mänskligt och rättvist i arbetslivet. Vi inleder diskussionen med en video som du hittar längre ner i den här nyheten. Du kan själv delta genom att komma med dina egna förslag på Löntagarens sida på Facebook.
16.04. 15:23
FFC
Nyhet Fackförbund

Vi vill att det finländska samhället ska bygga på förtroende och samarbete. Därför ber vi dig berätta vilka frågor du vill att FFC och fackförbunden ska lyfta fram i samhällsdebatten.

På svenska kan du ge dina egna förslag på Löntagarens sida på Facebook. Alla som kommenterar på Facebook deltar i en utlottning där vinnaren får en möjlighet att fortsätta diskussionen på restaurang tillsammans med fyra vänner (värde 500 euro). Mer detaljerade regler i det första kommentarsfältet.

Kampanjvideon har producerats av reklambyrån Redland och videoproduktionsbyrån Vaisto Creative. Videon visas i sociala medier och i webb-tv-tjänsten Ruutu.

Diskussionen pågår också i olika sociala medier där du kan använda hashtaggarna #arbeteförvarandra, #työtätoistemmepuolesta och #kutsuvuoropuheluun.

FFC:s slogan är Arbete för varandra. Som en del av kampanjen berättar FFC:s och fackförbundens ordförande vad Arbete för varandra betyder för dem.

Beställ de senaste nyheterna till din e-post

Beställ de senaste nyheterna till din e-post

Språk

Så här används uppgifterna om dig

Genom att skicka in blanketten godkänner du att informationen om dig används enligt beskrivningen.