Tack för mej!

Blogg 30.12.2014 17:34 Holmblad Tommy
Työtä toistemme puolesta - Arbete för varandra - Working for one another

Jag vill tacka alla som har läst mina blogginlägg under min tid som bloggare på FFC.

Efter ett par år som bloggare på sidan så är jag rädd för att det så småningom bara blir upprepningar av gamla inlägg.

På jobbfronten nöter man ju i samma svetsarbana som en gammal "Kasköbäss" dag ut och dag in så därifrån hittar jag inget nytt att skriva om.

Fritiden präglas som vanligt av kameror, hundar, familjen och jakt, och det har jag redan skrivit om. Möjligen återupptar jag snart tävlingsskyttet, då lerduvskytte, där jag tidigare deltagit i 2 FM tävlingar, ena i Övertorneå och den andra i Ikalis (bilden är från Ikalis 2008 där jag har nummer 2 på ryggen)

På fackliga fronten så har jag deltagit på Kiljavas fortsättningskurs för förtroendemän under året, jag har deltagit flera gånger på den kursen pga att den ger så mycket. Jag gillar praktiska övningar med förhandlingsteknik osv! Den ger en kött på benen som förtroendeman. (Jag möter det nya året med mitt 5:e år som huvudförtroendeman nu)

Framtidsdrömmar jag har är att nån gång få uppleva Hong Kong. Nu talar jag inte om varuhuset i Vasa (där man för övrigt blir galen på deras kassasystem som alltid tar normalpris på reaprodukter och man säkert 7-8 gånger fått vakta och påpeka detta vid kassan) utan det äkta Hong Kong!

Mina idoler på digital rev (kamerarecensioner) har fått mej att drömma om bergstrakterna runt Hong Kong nämligen.

Julbilden på min familj med våra goldens är tagen med mitt nyförvärv, Nikon D610 + Tamron 24-70 VC f2,8

Finns det någon som känner att hen kommer att sakna mej så finns jag fortfarande på FB där man kan följa mina strapatser.

Tack för mej och ett riktigt Gott Nytt År!

Hälsn. Tommy