Ääni työlle -kiertue Porissa

Kevään eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta seuraaviksi vuosiksi. Työmarkkinajärjestöjen Ääni työlle -kiertue vierailee yhdellätoista paikkakunnalla eri puolella Suomea.
Aika: 13.2.2019 Paikka:
Kauppakeskus Puuvillan Areena
Pori
Osoite:
Siltapuistokatu 14, Pori
Järjestäjä:
SAK, Akava, STTK, EK ja KT

Ääni työlle -kiertueen tavoitteena on herättää ennen eduskuntavaaleja laajaa keskustelua työelämästä. Kiertueen aiheet liittyvät työllisyyteen, osaamiseen sekä koulutuksen ja tutkimuksen merkitykseen. Tilaisuuksissa tapaat eduskuntavaaliehdokkaita ja pääset keskustelemaan heidän kanssaan.

Kiertuetapahtumissa pohditaan muun muassa sitä, viekö tekoäly työpaikkoja vai tuoko se lisää työtä ja miten kaupungistuminen muuttaa Suomea. Keskustelussa ovat lisäksi kestävä kehitys, tasa-arvoinen työelämä ja maahanmuutto. 

Porissa pidettävän Ääni työlle -tilaisuuden aiheena on sopimusyhteiskunta. Tilaisuus alkaa kello 17 teemakeskustelulla, jonka alustajina ovat SAK:n johtaja Annika Rönni-Sällinen, Akavan johtava asiantuntija Miia Kannisto, STTK:n johtaja Katarina Murto, EK:n johtaja Ilkka Oksala ja KT:n neuvottelupäällikkö Sari Ojanen. Noin puolen tunnin teemaosuuden jälkeen tilaisuus jatkuu ajankohtaiskeskustelulla, jonka vetäjänä on Satakunnan Kansan päätoimittaja Tomi Lähdeniemi. Panelisteina ovat edellä mainitut järjestöjen edustajat.

Tilaisuuteen on kutsuttu yleisöksi vaalipiirin kaikkien puolueiden eduskuntavaaliehdokkaat. Lisäksi yleisönä on järjestäjäjärjestöjen omia aktiiveja, toimijoita ja vaikuttajia.

Tervetuloa Ääni työlle -eduskuntavaalitilaisuuteen Porissa 13.2.2019 kello 17–19!

Ilmoittaudu tilaisuuteen:
https://gest.fi/customers/diehak/1598?lang=fi (suomi)
https://gest.fi/customers/diehak/1598?lang=sv (ruotsi)

Tapahtuma Facebookissa:
https://www.facebook.com/events/392241064847754/

61.4940732, 21.8001142