Maailman onnellisin työkansa?

Uusi podcast pureutuu universaaleihin työhyvinvoinnin aiheisiin, kuten työpaikkakiusaamiseen, oman sisäisen motivaation löytämiseen sekä digitalisaation vaikutuksiin työelämässä.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia voit seurata kanavissa Spotify ja iTunes tai kuunnella selaimellasi Acast-palvelussa.

Jakso 9/10 - miten jatkuva oppiminen heijastuu työhyvinvointiin?

Nyt teemana on jatkuva oppiminen ja sen vaikutus työhyvinvointiin. Työelämän murros, digitalisaatio ja monet muut megatrendit edellyttävät uudenlaista panostamista elinikäiseen oppimiseen ja kouluttautumiseen. Puhutaan oppimisen murroksesta. Tässä jaksossa työssä oppimisesta ovat keskustelemassa SAK:n Koulutus- ja työvoimapoliittinen asiantuntija Kirsi Rasinaho, joka vastaa mm. nuorten työllisyyteen, työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen ja ohjaukseen liittyvästä valmistelusta sekä Essi Ryymin, tutkijayliopettaja ja Future Work R&D –tutkimusteeman johtaja Hämeen Ammattikorkeakoulun Edu –tutkimusyksikössä.

Kuuntele myös muut jaksot

SAK haluaa nostaa esille työelämän arkisia kysymyksiä, joilla on merkitystä sadoille tuhansille työssäkäyville. Haluamme vaikuttaa siihen, että työhyvinvoinnista puhutaan eri näkökulmista ja olla aktiivisesti mukana etsimässä ratkaisuja, jotka edesauttavat työssäkäyvien ihmisten hyvinvointia.

Maailman onnellisin työkansa? -podcastia tuottavat SAK ja ennaltaehkäisevän työhyvinvoinnin startup Carelia. Podcastin vieraina kuullaan oman alansa tunnettuja asiantuntijoita, yhteiskunnallisia vaikuttajia sekä julkisuudesta tuttuja henkilöitä kokemusasiantuntijoina.