SAK:ssa uusia asiantuntijoita

SAK:ssa on aloittanut kolme uutta asiantuntijaa – sosiaalipoliittinen asiantuntija Tuuli Salonen, työympäristö- ja tasa-arvoasiantuntija Anne Mironen ja Maahanmuuttajien työsuhdeneuvonnan lakimies Niko Ohvo.
15.05.2017 14:36
SAK
Uutiset Työelämä

Sosiaalipoliittisena asiantuntijana aloittanut valtiotieteen maisteri Tuuli Salonen siirtyi tehtäväänsä Insinööriliitosta, jossa hän on työskennellyt vastaavana asiamiehenä. Salonen on työskennellyt aiemmin SAK:ssa korkeakouluharjoittelijana.

Salosen päävastuualueina on perhepolitiikka, sairausvakuutus, hyvinvointipalvelut, sosiaaliturvan kansainvälisen kehityksen seuraaminen ja EU-vaikuttaminen.

Anne Mironen siirtyy JHL:stä

SAK:n uusi työympäristö- ja tasa-arvoasioiden asiantuntijan tehtävässä aloittaa, filosofian maisteri Anne Mironen toimi aiemmin työelämän laatu -asioista vastaavana neuvottelupäällikkönä Julkisten ja hyvinvointialojen ammattiliitto JHL:ssä. Hän on työskennellyt SAK:n työympäristöasiantuntijana myös vuonna 2013.

Maahanmuuttajia neuvoo Niko Ohvo

SAK:n Maahanmuuttajien työsuhdeneuvonnan lakimiehenä aloitti viime viikolla kauppatieteiden ja oikeustieteiden maisteri Niko Ohvo.

Ennen nykyistä tehtäväänsä hän toimi neuvontalakimiehenä Suomen Yrittäjissä. Ohvo on työskennellyt aiemmin myös Metalliliitossa korkeakouluharjoittelijana.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.