SAK sai uusia työntekijöitä ja harjoittelijan Helsinkiin sekä edustajan Ahvenanmaalle

SAK:n keskustoimistoon on valittu uusia työntekijöitä. Järjestöasiantuntija Jussi Kukkola ja juristi Sari-Anne Salminen aloittivat työnsä helmikuun alussa. Työvoimapoliittinen asiantuntija Alli Tiensuu aloittaa tehtävässään helmikuun 15. päivä.
06.02. 15:39 Päivitetty 06.02. 15:39
SAK
Jussi Kukkola on SAK:n uusi järjestöasiantuntija

Järjestöosastolla työskentelevä Jussi Kukkola vastaa erityisesti SAK:n nuorisotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Hän on koulutukseltaan tradenomi (AMK). Kukkola on aikaisemmin toiminut muun muassa vaalikoordinaattorina, markkinointiharjoittelijana ja sanomalehdenjakajana.

Oikeustieteen maisteri Sari-Anne Salminen vastaa SAK:n osalta Töissä Suomessa -hankkeesta. Elokuun loppuun jatkuvan hankkeen tavoittena on lisätä maahanmuuttajien työelämätietoutta ja tarjoata ulkomaalaistaustaisille työntekijöille lakineuvontaa. Salminen on työskennellyt aikaisemmin SAK:n, Akavan ja STTK:n yhteisessä Kesäduunari-infossa sekä Posti- ja logistiikka-alan unionissa mainostenjakajien edunvalvontaprojektissa.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Alli Tiensuu on palkattu SAK:n työvoimapoliittiseksi asiantuntijaksi vuoden loppuun saakka. Hän vastaa työvoimapoliittisten asioiden valmistelusta ja seuraa maakuntauudistukseen liittyvää, työvoimapalvelut yhdistävää kasvupalveluhanketta. Tiensuu siirtyy SAK:hon Uudenmaan TE-toimistosta, jossa hän on toiminut tuetun työllistymisen palveluiden asiantuntijana. SAK:ssa Tiensuu on aikaisemmin työskennellyt korkeakouluharjoittelijana yritysvastuuraportoinnin parissa.

SAK:n uutena sihteeriharjoittelijana on aloittanut Saara Nordberg. Nordberg opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa.

Lisäksi SAK:n viestintäpäällikkönä aloittaa Marjo Pihlajaniemi 19. helmikuuta.

Elin Sundback edustaa SAK:ta Ahvenanmaalla

SAK:n uutena edustajana Ahvenanmaalla toimii julkishallinnon maisteri Elin Sundback. Hän edustaa SAK:n lisäksi Palvelualojen ammattiliittoa, Merimies-Unionia, Teollisuusliittoa, Posti- ja logistiikka-alan unionia sekä Suomen Elintarviketyöläisten Liittoa.

Sundback on aikaisemmin työskennellyt kehitysvammaisille henkilöille palveluja tarjoavassa Ålands omsorgsförbundissa.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli