SAK palkitsee ammatistaan ylpeän nuoren duunarin – tee ehdotus

Tunnetko omasta ammatistaan ylpeän nuoren osaajan, joka on toiminnallaan nostanut alansa arvostusta? Ehdota häntä SAK:n Duunari-stipendin saajaksi 13. lokakuuta mennessä.
14.09.2017 15:05
SAK
Viime vuonna Duunari-stipendillä palkittiin teatteriohjaaja Aino Kivi

Tuhannen euron suuruinen Duunari-stipendi jaetaan nyt kahdennentoista kerran. Stipendin saajalta edellytetään oman alansa ammattitutkinnon suorittamista ja duunarihenkeä, jota osoittaa esimerkiksi aktiivisuus ammattiosastossa, opiskelijajärjestössä tai oman työpaikan luottamustehtävissä. Ammattiliiton jäsenyyden edistäminen on myös ehdokkaalle eduksi.

Jos sinulla on tiedossa sopiva henkilö stipendin saajaksi, toimita vapaamuotoinen ehdotus perusteluineen meille viimeistään 13. lokakuuta. Ehdotuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen annika.lehtovuori@sak.fi tai postitse osoitteeseen

SAK ry
Duunari-stipendi / Annika Lehtovuori
PL 157
00531 Helsinki

Ehdotuksessa pitäisi olla mukana ehdokkaan nimi, ikä, tutkinto ja/tai ammatti, kotipaikka, työpaikka, ammattiliitto sekä mahdolliset luottamustoimet tai muu aktiivisuus.

Duunari-stipendi luovutetaan SAK:n edustajiston kokouksessa 23. marraskuuta. Viime vuonna stipendin sai joensuulainen teatteriohjaaja Aino Kivi.

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Tilaa tuoreimmat uutisemme sähköpostiisi

Kieli

Näin tietojasi käytetään

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt tietojesi käytön kuvauksen mukaisesti.